Ditt personlige inngangsbevis

Alle som er bosatt i Drammen, Lier, Modum eller Øvre Eiker kan fritt levere husholdningsavfall på gjenvinningsstasjonene. Det koster ingenting å levere avfall, du har allerede betalt for dette gjennom renovasjonsgebyret.

Nå kan du skaffe deg et personlig inngangsbevis til gjenvinningsstasjonene. Da blir det raskt og enkelt å levere husholdningsavfall. Du trenger bare å skanne inngangsbeviset i automaten, så går bommen opp og du kan levere avfallet ditt uten å betale. 

Inngangsbeviset får du enkelt i appen Min gjenvinning, som lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Da har du inngangsbeviset med QR-kode lett tilgjengelig på mobilen og kan ta det i bruk med en gang. 

Ønsker du et fysisk inngangskort i stedet, kan du bestille dette her. Da får du inngangskortet tilsendt i posten.

Min gjenvinning

Slik gjør du det:

Du får kjapt og enkelt tilgang til Min gjenvinning ved å laste ned appen på din smarttelefon. Vi anbefaler å gjøre det før du drar på gjenvinningsstasjonen, for å unngå kø. Du må ha folkeregistrert adresse i en av RfDs kommuner for å kunne bruke appen.

  1. Last ned Min gjenvinning gratis fra App Store eller Google Play.
  2. Første gang du bruker appen må du logge inn via ID-porten. Dette trenger du bare å gjøre én gang.
  3. Når du har logget inn får du opp en QR-kode som blir ditt inngangsbevis til våre gjenvinningsstasjoner.

Hva er Min gjenvinning?

Min gjenvinning er en app som inneholder ditt personlige inngangsbevis til RfDs gjenvinningsstasjoner. Appen er tilgjengelig for de som er bosatt i Drammen, Lier, Øvre Eiker og Modum, og benyttes kun til å levere eget husholdningsavfall. 

Med personlige inngangsbevis sikrer vi at de som bor i disse fire kommunene kan levere husholdningsavfallet sitt uten å betale. Næringsdrivende og de som bor i andre kommuner må betale for å levere avfall. Det gjelder også de som leverer avfall fra større grave-, bygge- og rivningsprosjekter. 

Hvordan fungerer Min gjenvinning?

Appen inneholder en personlig QR-kode som skannes på automatene eller vises frem til betjeningen på gjenvinningsstasjonen. Når du skal bruke automaten, skanner du QR-koden og bommen går opp. Dette går raskt og enkelt, og du betaler ingenting. 

Fysisk inngangskort

Du kan bestille et inngangskort ved å fylle ut dette skjemaet. Da får du kortet i posten i løpet av sommeren. Skal du på gjenvinningsstasjonen i mellomtiden, får du et midlertidig inngangskort på stasjonen.

Alle som eier hytte i regionen og er tilknyttet en renovasjonsordning vil få tilsendt inngangskort automatisk. Det fysiske inngangskortet gir de samme rettighetene som det digitale inngangsbeviset. 

Lurer du på noe?

Om det er noe du er usikker på eller trenger hjelp til, må du gjerne kontakte vår kundeservice på  e-post, chat eller telefon.