Ny app erstatter Min renovasjon og Min gjenvinning

Nå har vi samlet både informasjon om hentedager og inngangsbevis til gjenvinningsstasjonene i den nye appen RfD. 

Appen RfD erstatter våre tidligere apper Min gjenvinning og Min renovasjon. Det betyr at oversikt over hentedager og inngangsbeviset til gjenvinningsstasjonene nå er i samme app, i tillegg til at den vil inneholde nyttig informasjon og flere andre funksjoner. På sikt vil vi også kunne tilpasse appen og legge til andre tjenester ved behov. Den nye appen er gratis å laste ned og bruke.

Få varsel om dine hentedager rett på mobilen

Med appen RfD får du oversikt over hentedagene dine, og du kan får varsler på mobilen før vi henter avfallet hos deg.

Fungerer som inngangsbevis 

Nå vil du ikke lenger kunne bruke appen Min gjenvinning som inngangsbevis på gjenvinningsstasjonene. I stedet må du bruke QR-koden du finner i den nye appen. Du har fortsatt rett til å levere husholdningsavfallet ditt på alle våre seks gjenvinningsstasjoner. 

Vi anbefaler at alle som har mulighet, laster ned appen og får inngangsbeviset digitalt. Appen RfD kan lastes ned fra både App Store og Google Play. Hvis du ikke har smarttelefon eller tilgang til BankID, er det er fortsatt mulig å bestille et fysisk inngangskort. Dette vil erstatte det gamle kortet ditt. 

Her finner du svar på spørsmål om inngangsbeviset.

RfD_annonse_NyApp_580x400_06_3.jpg

Slik gjør du det:

  1. Last ned appen RfD fra App Store eller Google Play.
  2. Første gang du bruker appen må du logge inn via ID-porten. Dette trenger du bare å gjøre én gang.
  3. Når du har logget inn får du opp en QR-kode som blir ditt inngangsbevis til våre gjenvinningsstasjoner. Du får også hentedagene dine og kan bestille varsel før vi henter avfallet, melde fra om et problem, eller finne informasjon om sortering. 

Her kan du lese mer om inngangsbevis.

Her kan du lese mer om regler for bruk av inngangsbevis.