Vi har lansert ny og forbedret nettside

For å gjøre det enda enklere for deg å finne informasjonen du ser etter på rfd.no, lanserer vi nå en forbedret versjon av våre nettsider. 

Etter en kartlegging av bruksmønsteret på rfd.no, de mest besøkte sidene og de vanligste henvendelsene til vår kundeservice, har vi sett at flesteparten av innbyggerne ønsker informasjon om åpningstider på gjenvinningsstasjonene, hentedager for avfall og hvordan ulike ting skal sorteres. Vi har derfor gjort en oppdatering – og oppgradering – av våre nettsider, og gjør nå denne informasjonen mer tilgjengelig. 

I tillegg har vi sett at det har vært et behov for å gjøre det enda enklere å melde ifra om problemer eller andre ting, og å finne svar på fakturaspørsmål. Alt dette finner du nå som snarveier på forsiden, og under fanen «Meld fra til oss» i toppmenyen. 

En ny oversikt for nyhetssaker og annen aktuell informasjon gjør det også enklere å navigere i hva som er relevant og interessant for deg. Det ligger nå oppdatert informasjon og nyheter på både forsiden og de andre hovedsidene, samt på sidene for hver enkelt gjenvinningsstasjon. Dette sikrer at du alltid kan være oppdatert på hva som skjer på stasjonen før du drar dit. 

Nye nettsider