Vant 10 000 kr i Returkartonglotteriet

Gode miljøvaner lønte seg! Caroline Pernegger Corneliussen er en av mange i Drammensområdet som er flinke til å sortere drikkekartongen sin. Nylig ble hun trukket ut i Returkartonglotteriet, og vant 10 000 kroner som takk for innsatsen.

Caroline har deltatt i Returkartonglotteriet i 15 år, fra hun var 15 år, og ble helt skjelven da hun hørte at hun hadde vunnet.

– Jeg har alltid vært opptatt av å gjenvinne, og skyller og bretter alltid kartongene. Nå har jeg en sønn på tre år, som jeg gjør det sammen med. Det synes jeg er en fin læring for sønnen min. I løpet av uken drikker vi mye melk, så det blir mange kartonger. Da er det godt å vite at ressursene blir brukt på nytt, sier Corneliussen.

Returkartonglotteriet har holdt på helt siden 1997, og lotteriet har fire trekninger hvert år. Caroline vant i årets tredje trekning. Årlig deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner.

Returkartonglotteriet: Caroline Pernegger Corneliussen
Caroline Pernegger Corneliussen vant 10 000 kr i Returkartonglotteriet.

Returkartonglotteriet

Skyll, brett og merk med navn og telefonnummer, kanskje blir det du som vinner neste gang? Alle kan delta og vinne i returkartonglotteriet - privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag og lignende. 

Du kan delta på to måter:  

  • Hver enkelt kartong er et lodd. Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer på den du vil skal vinne. Da er du  med i trekningene om 10 000 kr.
  • For å vinne 100 000 kr må du skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. 

Det er Grønt Punkt Norge som står for innsamlingsordningen for drikkekartong og står dermed også bak lotteriet. Les mer om lotteriet.