RfDs tiltak under utbruddet av koronavirus

Renovasjon er en samfunnskritisk tjeneste som skal utføres uten opphold. RfD har allerede iverksatt tiltak for å opprettholde tilbudet, og har en plan for ytterligere tiltak dersom situasjonen utvikler seg. Gjenvinningsstasjonene er åpne, men vi oppfordrer alle til å utsette besøket til senere. Avfallshentingen går som normalt. Les mer.

Utsett besøket på gjenvinningsstasjonen!

Gjenvinningsstasjonene er åpne, men vi oppfordrer alle til å utsette besøket. Ved stor pågang vil vi begrense hvor mange besøkende som kan bruke stasjonen samtidig. Det betyr at det kan bli kø ved innkjøringen til stasjonen.

Mer tid innenfor husets fire vegger kan gjøre det fristende å starte store rydde- og oppussingsprosjekter, men dette er ikke riktig tidspunkt for slikt. De nærmeste ukene må du ta høyde for å lagre avfall du normalt ville kjørt til gjenvinningsstasjonen, så tenk nøye gjennom hva du bør sette i gang med akkurat nå.

Er du syk eller i karantene, skal du ikke besøke gjenvinningsstasjonen. Det er en selvfølge at alle gjør sitt beste for å ikke smitte andre, og dette er en viktig del av den felles dugnaden. Vi gjør alt vi kan for å sørge for at stasjonene er sikre og smittefrie for ansatte og besøkende, slik at vi kan opprettholde dette viktige tilbudet. 
 

Lyngas-gjenvinningsstasjon-RfD-01834_1024