Appen MinRenovasjon i ny versjon!

MinRenovasjon er en gratis app for å blant annet få oversikt over henting av avfall der du bor og motta påminnelser. Du kan også få sorteringsinformasjon og melde fra om et problem. I tillegg kan du finne åpningstider og kart til gjenvinningsstasjonene. 

Nå er denne appen oppdatert til en ny versjon, for å gi deg som bruker bedre oversikt.

 

Ikon Min Renovasjon.png

Du finner appen i App Store eller Google Play, og om du allerede har appen må den oppdateres for å få siste, nye versjon. 

Oppdatering

Hvis du har slått på automatisk oppdateringer av apper på mobilen din, skjer oppdateringen av MinRenovasjon av seg selv. Hvis du ikke har slått på automatisk oppdatering av app på mobilen din, må du oppdatere appen  manuelt. Da starter du opp appen etter at ny versjon er oppdatert. 

Varsler og tilganger

Varslinger fra appen kan utebli på grunn av innstillinger på mobiltelefonen din. Dette handler i de fleste tilfeller om at appen ikke har fått tillatelsene som trengs.

Du må godta at appen kan motta varsler, for å få de varslingene du har behov for. Mobiltelefonen må også være tilkoblet WiFi eller mobildata på det varslingstidspunktet du velger. Alle varsler som er sendt, eller forsøkt sendt, har du full oversikt over i appen under «varslingshistorikk».

Mobilapp_MinRenovasjon.png