Endrede åpningstider på Mile gjenvinningsstasjon

Grunnet ombygging og smittevern på Mile gjenvinningsstasjon, endres åpningstidene fra og med 17. mars. Stasjonen vil i en periode være åpen kl. 12-19 mandag til fredag, og kl. 9-16 på lørdager.

Hvis du må levere avfall mellom kl. 7.30 og 12 på hverdager, anbefaler vi at du i denne perioden benytter Lindum gjenvinningsstasjon.

Begrenset kapasitet

På Mile gjenvinningsstasjon er det for tiden begrenset kapasitet grunnet ombygging. Av smittevernhensyn er det også begrensninger på hvor mange som kan være inne på stasjonen om gangen. Derfor må man regne med at det er kø for å komme inn, særlig nå i høysesongen.

På travle dager oppfordrer vi til å bruke en av de andre gjenvinningsstasjonene i regionen, eller å utsette besøket til smittesituasjonen har bedret seg.

Inngangsbevis

Fra 2021 trenger alle som bor i Drammen, Lier, Modum eller Øvre Eiker et inngangsbevis for å kunne levere husholdningsavfall fritt på gjenvinningsstasjonene. Inngangsbeviset får du kjapt og enkelt i appen Min gjenvinning, som lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. For å spare tid på gjenvinningsstasjonen anbefaler vi å laste ned inngangsbeviset i forkant av besøket. 

Ombruk

Ombrukstilbudet vil også være stengt i denne perioden, grunnet smittevern. Det gjelder alle våre gjenvinningsstasjoner.

Takk for at du kildesorterer, og for at du bidrar til å redusere smitterisikoen.